Follow Us

TOP
Image Alt
Muziekgieterij

DETAILS

Datum Zaterdag 13 april, 2024
Locatie: Muziekgieterij | Maastricht
Event: Achtentwintig tour
Georganiseerd door Lieve Jongens

Muziekgieterij

Contact
Boschstraat 5, 6211 AS Maastricht
+31 (0)43 343 3337
info@muziekgieterij.nl

Muziekgieterij is gelegen aan Boschstraat 5, 6211 AS in Maastricht. De entree is aan de achterkant van het pand, voer daarom Richie Backfireplein 10, 6211 AE Maastricht in bij je navigatie (voorheen Bassin 88, 6211 AK Maastricht).

Ik kom met de auto

Om en nabij het Sphinxkwartier zijn diverse parkeerplaatsen, de dichtstbijzijnde is parking Sphinxterrein. Verderop is er ook de mogelijkheid om onder winkelcentrum Mosae Forum of bij het Bassin te parkeren.

Hieronder de adressen voor de navigatie:
Parking Sphinxterrein
Parking Mosae Forum
Parking Bassin

Ik kom met de fiets

Naast Muziekgieterij is een fietsenstalling gelegen, zodat ook de fietsende bezoeker van Muziekgieterij zijn of haar fiets kan stallen. Op die manier parkeer je gratis en draag je ook nog een steentje bij aan het milieu.

Ik kom met het OV

Muziekgieterij is ook bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is Bushalte Boschstraat/Maagdendries, gelegen op de Boschstraat. Vanaf hier loop je binnen 5 minuten de Muziekgieterij binnen.

Ingang

De ingang van de Muziekgieterij bevindt zich aan de achterzijde van het pand, via de trappen naast Filmhuis Lumière. Navigeer hiervoor naar Bassin 88, 6211 AK Maastricht.Check out our
i

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased to twinkle.